U bent hier

Op pad met Maurice

  

De laatste weken zijn we, na de zomerstop van het orkest, erg druk bezig met het maken van opnamen i.v.m het 125- jarig jubileum van het "Limburgs Symfonie Orkest." Zo hebben we de jonge componist Marijn Simons gevolgd bij repetities en de première van het concert van zijn tweede symfonie. Uiteraard hebben we ook diverse interviews gemaakt met deze bijzonder talentvolle musicus, die pas 26 jaar jong is.
Onze vriend Ed Spanjaard, chef dirigent van het LSO, neemt bij het maken van opnamen natuurlijk steeds een prominente plaats in. Bij de première van de tweede symfonie van Simons maakte fotograaf Rob Nijpels dit aardige plaatje van Ed Spanjaard en Dénise in de kleedkamer van de vernieuwde schouwburg in Heerlen  (28 september 2007)

 

Deze week ( week 43) hebben we veel opnamen gemaakt van Enrico  Delamboye  (dirigent) en zijn vader Hubert  Delamboye (tenor). Dit "muzikaal duo" heeft een grote reputatie opgebouwd in het buitenland. Het was erg plezierig hun beiden te volgen bij de repetities met het Limburgs Symfonie Orkest voor hun concert "Op en top Romantiek". Met Hubert en Enrico hebben we ook nog deze week bijzondere interviews opgenomen, die straks voor de kijkers ongetwijfeld hartverwarmende momenten opleveren. Gisteravond (27 oktober) maakten we opnamen van het concert in Maastricht. Deuitvoering was een groot succes voor Hubert, Enrico en natuurlijk het Limburgs Symfonie Orkest.

Natuurlijk gaan  ondertussen alle montagewerkzaamheden en opnamen voor onze andere producties gewoon door. Daarover binnenkort meer.

 

Maurice,28 oktober 2007